روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال به نقل از مقامات آمریکایی گزارش داده که رشته‌ای از حملات سایبری موفق که احتمالا با دستگیری سیامک نمازی مرتبط هستند، باعث هک‌شدن کامپیوترهای گروهی از اعضای دولت، ژورنالیست‌ها و دانشگاهیان شده است.

"سایت ضدانقلاب خودنویس در این زمینه نوشت: گفته می‌شود که اطلاعات سپاه، کامپیوتر سیامک نمازی و حساب کاربری ای‌میل او را در اختیار گرفته و از ای‌میل او لینک‌های آلوده به آشنایانش، اعضای دولت آمریکا که با مسایل ایران مرتبط‌ بوده‌اند و همچنین گروهی از روزنامه‌نگاران و دانشگاهیان، فرستاده شده است.

وال استریت ژورنال به نقل از مقام‌های آمریکایی گزارش داده که رشته‌ای از حملات سایبری موفق که احتمالا با دستگیری سیامک نمازی مرتبط هستند، باعث هک‌شدن کامپیوترهای گروهی از اعضای دولت، ژورنالیست‌ها و دانشگاهیان شده است.

بنا بر این گزارش، برخی مقام‌های وزارت خارجه دولت اوباما که در بخش‌های مرتبط با ایران و خاور نزدیک کار می‌کردند، هدف این حملات قرار گرفته‌اند.

پیشتر دوستان آقای نمازی از دریافت ای‌میل‌های حاوی لینک‌های آلوده از او خبر داده بودند. گفته می‌شود که پس از دستگیری سیامک نمازی، کامپیوتر و حساب‌های کاربری ای‌میل او در اختیار اطلاعات سپاه قرار گرفته‌اند.

گفته می‌شود سیامک نمازی یکی از مغزهای متفکر پشت تاسیس نایاک، شورای ملی آمریکایی‌های ایرانی‌تبار بوده که از سوی منتقدان به عنوان لابی طرف‌دار جمهوری اسلامی در آمریکا شناخته می‌شود. چندی پیشسایت خبری تحلیلی دیلی‌بیست، در مقاله‌ای بلند به بررسی نقش خانواده نمازی در روزگار بعد از حذف تحریم‌ها پرداخت، و به تمایل خانواده نمازی به انجام فعالیت بدون سر و صدا اشاره کرد.

اندکی پس از بازداشت سیامک نمازی که گفته می‌شود در تاریخی در نیمه اکتبر صورت گرفته، یک بازرگان لبنانی مقیم آمریکا به نام نزار ذکا نیز در ایران بازداشت شد. آقای ذکا به دعوت شهیندخت مولاوردی، مشاور حسن روحانی، برای شرکت در یک کنفرانس به ایران رفته بود. او در مسیر فرودگاه برای بازگشت به بیروت، ناپدید شد و در نهایت، روز ۱۲ آبان صدا و سیمای جمهوری اسلامی در یک رپرتاژ، دستگیری آقای ذکا را تایید کرد.

همچنین در فضای پساتوافق، چند روزنامه‌نگار از جمله عیسی سحرخیز، آفرین چیت‌ساز و احسان مازندرانی در هفته جاری بازداشت شدند."(+)(*)